rechtsbijstand

Rechtsbijstandverzekeraar

Diensten op maat


Rechtsbijstandverzekeraars in binnen- en buitenland maken sinds jaar en dag gebruik van de diensten van Maroned International. Onze op maat gemaakte oplossingen voor schades variëren van integrale dossierbehandeling tot het uitvoeren van deelopdrachten. . De op maat gemaakte oplossingen variëren van integrale dossierbehandeling tot het uitvoeren van deelopdrachten, voor schades in binnen- en buitenland.


Dankzij ons internationale netwerk van kantoren kunnen wij door heel Europa aan uw wensen voldoen. Wij werken        met het web-based claimmanagementsysteem ECHO. Alle afspraken en uit te voeren handelingen worden door dit  systeem vastgelegd. Betalingsstromen zijn inzichtelijk en rapportages worden volledig op uw behoeften afgestemd. U kunt op ieder gewenst moment inloggen op ons beveiligde systeem. Zo bent u altijd op de hoogte!


Maroned International biedt de volgende diensten aan rechtsbijstandverzekeraars:


• Het verrichten van claimmanagementwerkzaamheden (nationaal en internationaal).

• Het onderhouden van de contacten met verzekerden.

• Het vaststellen van de aansprakelijkheid.

• Het vaststellen en verhalen van de schade.

• Het claimen van de buitengerechtelijke kosten (BGK).
Download gratis het Belevingsonderzoek

Tweebosbuurt

 

 

Rechtsbijstandverzekeraar

MediationHet regelen van letselschade is niet altijd even gemakkelijk. Goede en ervaren schade-experts zijn meestal in staat praktische oplossingen te vinden. Maar soms worden partijen het niet eens over bijvoorbeeld de aansprakelijkheid of over de hoogte van bepaalde schadeposten. In het verleden resteerde dan slechts een gang naar de rechter. Dat is een lange en kostbare weg, terwijl u als gedupeerde juist zo snel mogelijk verder wilt met uw leven.


Mediation maakt het mogelijk om snel en met relatief weinig kosten alsnog buiten de rechter om tot een regeling te komen. Bij mediation begeleidt een speciaal opgeleide communicatiedeskundige, de mediator, betrokken partijen tijdens hun onderhandelingen naar een voor alle partijen optimale oplossing.

Maroned International maakt gebruik van de Mediators van Europrotector.

De mediators van Europrotector zijn aangesloten bij NVMV-LetMe.