klachten?


Download gratis het Belevingsonderzoek

Tweebosbuurt

 

 

 

Klachtenprocedure

 

Voor u vinden wij goede service en hoge kwaliteit van onze dienstverlening van groot belang. Maroned Verzekeringen streeft er naar haar klanten en bijbehorende relaties altijd goed en snel van dienst zijn. Toch kan het voorkomen dat de dienstverlening soms niet helemaal naar uw wens verloopt. Wanneer dat het geval is, dan willen wij dat graag weten. Samen met u zoeken wij dan naar een oplossing.

 

Wij streven er naar uw klacht op een zo goed mogelijke manier af te handelen. Daarnaast is uw klacht voor ons aanleiding om na te gaan of wij onze dienstverlening kunnen verbeteren.

 

Hoe kunt u uw klacht melden?

 

Er zijn verschillende manieren om ons te laten weten dat u niet tevreden bent. U kunt:

 

als consument een e-mail sturen naar info@maroned.com met als onderwerp "Klacht consument".

contact opnemen met uw eigen contactpersoon bij Maroned Verzekeringen. In een persoonlijk gesprek kunnen problemen meestal snel en adequaat worden opgelost;

uw klacht schriftelijk indienen bij Maroned Verzekeringen t.a.v. de Directie, Postbus 733, 4600AS Bergen op Zoom

 

Nog niet tevreden?

 

De ervaring leert dat de meeste klachten naar tevredenheid worden afgehandeld door Maroned Verzekeringen. Mocht het onverhoopt toch voorkomen dat er gezamenlijk geen bevredigende oplossing wordt gevonden, dan kunt u met uw klacht terecht bij de onafhankelijke KiFiD of de Burgerlijke Rechter.

 

 

 

 

Jasmijnstraat 16

NL-4621DB Bergen op Zoom

E: info@maroned.com

+31644337777  fax: +31847174866